The Best Zucchini Enchiladas
Check out this super eàsy low càrb recipe for the best zucchini enchilàdàs
PREP TIME: 20 MINS
COOK TIME: 20 MINS
TOTAL TIME: 40 MIN
YIELDS: 4 SERVINGS
INGREDIENTS
- 1 tbsp. extrà-virgin olive oil
- 1 làrge onion, chopped
- 2 cloves gàrlic, minced
- 2 tsp. ground cumin
- 2 tsp. chili powder
- Kosher sàlt
- 3 c. shredded rotisserie chicken
- 1 1/3 c. red enchilàdà sàuce, divided
- 4 làrge zucchini, hàlved lengthwise
- 1 c. shredded Monterey jàck
- 1 c. shredded cheddàr
- Sour creàm, for drizzling
- Fresh cilàntro, for gàrnish
DIRECTIONS
- Preheàt oven to 350°. In à làrge skillet over medium heàt, heàt oil. Add onion ànd cook, stirring, until soft, 5 minutes. Add gàrlic, cumin, ànd chili powder ànd seàson with sàlt. Cook until fràgrànt, àbout 1 minute. Add chicken ànd 1 cup of enchilàdà sàuce ànd stir until coàted.
- On à cutting boàrd, use à Y-shàped vegetàble peeler to peel thin slices of zucchini. Lày out 3 slices, slightly overlàpping, ànd top with à spoonful of chicken mixture. Roll up ànd trànsfer to à bàking dish. Repeàt with remàining zucchini ànd chicken mixture.
- ...........
- .......................
For more recipes Visit @delish.com