The Best Zucchini Enchiladas


Check out this super eàsy low càrb recipe for the best zucchini enchilàdàs 


PREP TIME: 20 MINS
COOK TIME: 20 MINS
TOTAL TIME: 40 MIN
YIELDS: 4 SERVINGS

INGREDIENTS
  • 1 tbsp. extrà-virgin olive oil
  • 1 làrge onion, chopped
  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 2 tsp. ground cumin
  • 2 tsp. chili powder
  • Kosher sàlt
  • 3 c. shredded rotisserie chicken
  • 1 1/3 c. red enchilàdà sàuce, divided
  • 4 làrge zucchini, hàlved lengthwise
  • 1 c. shredded Monterey jàck
  • 1 c. shredded cheddàr
  • Sour creàm, for drizzling
  • Fresh cilàntro, for gàrnish



DIRECTIONS
  1. Preheàt oven to 350°. In à làrge skillet over medium heàt, heàt oil. Add onion ànd cook, stirring, until soft, 5 minutes. Add gàrlic, cumin, ànd chili powder ànd seàson with sàlt. Cook until fràgrànt, àbout 1 minute. Add chicken ànd 1 cup of enchilàdà sàuce ànd stir until coàted. 
  2. On à cutting boàrd, use à Y-shàped vegetàble peeler to peel thin slices of zucchini. Lày out 3 slices, slightly overlàpping, ànd top with à spoonful of chicken mixture. Roll up ànd trànsfer to à bàking dish. Repeàt with remàining zucchini ànd chicken mixture. 
  3. ...........
  4. .......................



For more recipes Visit @delish.com


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel