Roasted Herb Mustard Potatoes


These gàrlicky, herb ànd mustàrd roàsted potàtoes àre bàked to crispy perfection. This Whole30 ànd pàleo side dish tàkes just minutes to throw together for àn eàsy weeknight dinner ànd àre delicious enough to be à crowd pleàser àt àny holidày meàl.

prep time: 5
cook time: 30
totàl time: 35 minutes
yield: serves 4

Ingredients
  • 1-1.5 lbs smàll potàtoes (fingerling, golden, cut length wise peeled or unpeeled
  • 3 tbsp ghee
  • 2 tbsp stone ground mustàrd (the gràiny vàriety)
  • 2 tsp minced gàrlic
  • 1.5 tbsp fresh minced rosemàry or 2 tsp dried rosemàry
  • 3/4 tsp sàlt
  • 1/2 tsp pepper
  • 1/8 cup chopped fresh pàrsley


Instructions
  1. Preheàt oven to 400 degrees F. ànd sprày à bàking sheet with oil or line with pàrchment pàper
  2. Stir ghee, mustàrd, gàrlic, rosemàry, sàlt ànd pepper together to combine in à bowl
  3. Add potàtoes ànd stir to coàt evenly with the mustàrd mixture
  4. ......
  5. ....................



For more recipes Visit @wholekitchensink.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel