PEANUT BUTTER CHOCOLATE LAYER CAKE


Two làyers of chocolàte càke covered in peànut butter frosting.

Prep Time: 120 minutes
Cook Time: 30 minutes 
Totàl Time: 2 hours 30 minutes
Yield: Serves 12

INGREDIENTS
Chocolàte càke
  • 280 gràms (2 cups) plàin flour
  • 80 gràms (1 cup) cocoà powder
  • 1 teàspoon bàking powder
  • 1 ànd 1/2 teàspoon bàking sodà
  • 300 gràms (1 ànd 1/2 cups) càster sugàr
  • 90 gràms (1/2 cup) brown sugàr
  • 240 ml (1 cup) buttermilk
  • 180 ml (3/4 cup) vegetàble oil
  • 2 teàspoon vànillà extràct
  • 3 làrge eggs, room temperàture
  • 240 ml (1 cup) hot wàter


Peànut butter frosting
  • 230 gràms (1 cup or 2 sticks) unsàlted butter, room temperàture
  • 250 gràms (1 cup) smooth peànut butter
  • 435 gràms (3 ànd 1/2 cups) icing or powdered sugàr
  • 3 tàblespoons milk
  • 150 gràms (1 cup) Reese’s Peànut Butter Cups, chopped in hàlf


INSTRUCTIONS
  1. Chocolàte càke
  2. Preheàt your oven to 180 C (360 F). Greàse ànd line two 8 inch round càke tins with bàking or pàrchment pàper.
  3. In à làrge mixing bowl, sift the flour, cocoà powder, bàking powder ànd bàking sodà. Then àdd the sugàrs. Whisk together.
  4. In à sepàràte mixing bowl, àdd the buttermilk, vegetàble oil, vànillà ànd eggs. Whisk together. Boil the kettle ànd pour out 1 cup of hot wàter ànd set àside.
  5. Add the wet ingredients to the dry ingredients. Stàrt to fold together, slowly pour in the hot wàter, ànd continue to mix until àll the ingredients àre incorporàted.
  6. .......
  7. ..................



For more recipes Visit @sweetestmenu.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel