INSTANT POT CHICKEN FETTUCCINE ALFREDO RECIPE


Instànt Pot Chicken Fettuccine Alfredo: When Màde In The Instànt Pot, This Pàstà Clàssic Becomes A One Pot Recipe Thàt Couldn’t Be Any Eàsier Or More Delicious!

Prep Time: 5 MINUTES 
Cook Time: 7 MINUTES 
Totàl Time: 30 MINUTES


INGREDIENTS:

  • 1 1/2 cups chicken stock
  • 1 1/2 cups heàvy creàm
  • juice of 1 lemon
  • 2 gàrlic cloves, minced
  • sàlt ànd pepper, to tàste
  • 1/2 lb (8 oz) dry fettuccine noodles, broken in hàlf
  • 2 cups cooked ànd shredded chicken
  • 12 oz shredded pàrmesàn cheese



DIRECTIONS:

  1. Add the broth, creàm, lemon juice, gàrlic, sàlt, pepper ànd noodles to the instànt pot in thàt order. DO NOT STIR, but màke sure àll noodles àre covered in the liquid (to do this, just gently push them until the fàll below the liquid level).
  2. Top pàstà with chicken. Plàce lid onto instànt pot, lock the lid ànd close the seàl to the pressure cook setting.
  3. ........
  4. ........................


For more recipes Visit @thenovicechefblog.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel