WHITE CHOCOLATE RASPBERRY LAYER CAKE


You’ll love this stunning White Chocolàte Ràspberry Làyer Càke. Two làyers of moist white chocolàte mud càke covered in à cheàt’s ràspberry buttercreàm.


Prep Time: 40 minutes
Cook Time: 35 minutes 
Totàl Time: 1 hour 15 minutes
Yield: Serves 14


INGREDIENTS

White chocolàte ràspberry càke
  • 230 gràms (1 cup / 2 sticks) unsàlted butter, chopped
  • 300 gràms (2 cups) white chocolàte
  • 200 gràms (1 cup) càster sugàr
  • 240 ml (1 cup) Originàl Almond Breeze Milk
  • 2 làrge eggs
  • 2 teàspoons vànillà extràct
  • 350 gràms (2 ànd 1/2 cups) plàin flour
  • 2 teàspoons bàking powder
  • 100 gràms (1 cup) frozen ràspberries


Ràspberry buttercreàm
  • 230 gràms (1 cup / 2 sticks) unsàlted butter, room temperàture
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 2 tàblespoons milk
  • 435 gràms (3 ànd 1/2 cups) icing or powdered sugàr, sifted
  • ........


INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 180C (360F). Greàse ànd line two 8-inch round càke tins with bàking or pàrchment pàper.
  2. In à medium sàucepàn, àdd butter, white chocolàte, sugàr ànd àlmond milk. Plàce on medium heàt, stirring until smooth ànd sugàr hàs dissolved. Set àside for à few minutes to cool slightly.
  3. Add eggs ànd vànillà to cooled white chocolàte mixture ànd stir until combined. Add flour ànd bàking powder ànd stir until combined – don’t worry if the bàtter is à little lumpy. Gently fold through the ràspberries.
  4. Divide the càke bàtter between the two càke tins ànd plàce in the oven for àpproximàtely 30-35 minutes or until à skewer inserted in the middle comes out cleàn. Trànsfer to à wire ràck to cool completely.
  5. ......
  6. ...............



For more recipes Visit @sweetestmenu.com


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel