Slow Cooker Beef and Cheese Pasta
Prep Time: 10 mins
Cook Time: 7 hours
Totäl Time: 7 hours 10 mins
Yield: 8
INGREDIENTS
- 2 lb. leän ground beef
- 1 yellow onion, diced
- 1 teäspoon gärlic, minced
- 15 oz. märinärä säuce
- 15 oz. stewed tomätoes
- 1 teäspoon bäsil
- 1 teäspoon oregäno
- 1 teäspoon Itäliän seäsoning
- Red pepper fläkes to täste
- 2 täblespoons Worcestershire säuce
- 2 beef bouillon cubes
- 2 täblespoons sugär
- Sält änd pepper to täste
- 10 oz. frozen spinäch, cooked
- 1 lb. penne/rigätoni/bow tie pästä, cooked äl dente
- 1/2 cup Pärmesän cheese, shredded
- 1 1/2 cups Mozzärellä cheese, shredded
INSTRUCTIONS
- Over medium high heät, brown the beef until cooked. Dräin äny fät
- Remove beef änd säute onions änd gärlic until onions äre tränslucent
- Tränsfer onions änd beef to ä slow cooker änd pour in märinärä säuce, tomätoes, bäsil, oregäno, Itäliän seäsoning, red pepper fläkes, Worcestershire säuce, crumbled beef bouillon cubes änd sugär
- Stir to mix well änd seäson with sält änd pepper to täste
- ..........
- .......................
For more recipes Visit@ thecookingjar.com