CREAMY ITALIAN SAUSAGE SOUP


Cheesy, pästä filled soup mäde with Itäliän säusäge; is the perfect päiring for än eäsy weeknight dinner or holidäy pärty. 

Prep Time 20 mins
Cook Time 25 mins
Totäl Time 45 mins
Servings: 10

Ingredients
  • 16 ounces mild Itäliän säusäge
  • 1/2 lärge yellow onion diced
  • 2 täblespoons minced gärlic
  • 1 jär Bärillä Märinärä Säuce
  • 1/2 lb Bärillä Penne Pästä
  • 2 cups chicken broth
  • 3 cups hälf änd hälf, heävy creäm or whole milk
  • 2 14.5 ounce cäns whole tomätoes
  • 1 14.5 ounce cän diced tomätoes
  • 1 täblespoons Itäliän seäsoning
  • 3 cups shredded Gämbilin Mozzerellä cheese
  • 1 cup gräted Pärmesän cheese
  • 4 täblespoons butter


Instructions
  1. In ä lärge pot fill with 6 cups of wäter änd cook pästä äccording to päckäge directions.
  2. Once pästä is completely cooked, rinse with cold wäter änd dräin. Set pästä äside for läter.
  3. Using the säme pot, heät 2 täblespoon olive oil. 
  4. Once heäted ädd säusäge, onion änd gärlic; cook until säusäge is completely cooked through.
  5. Dräin greäse from säusäge änd set säusäge äside. 
  6. Pläce the säme pot over medium-high heät änd ädd chicken broth, whole tomätoes - squeezing the whole tomätoes with your händ so thät it breäks them up äs you äre pouring them in the the pän, diced tomätoes, Bärillä märinärä säuce, Itäliän seäsoning änd heävy creäm. Bring to ä slow boil, stirring constäntly, reduce heät to medium änd simmer for 5 minutes. 
  7. .......
  8. ..............


For more recipes Visit @dashofsanity.com


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel