Taco Frittata with Sweet Potato Crust

Paleo Recipes, Taco Frittata

Cräving än eäsy breäkfäst thät is delicious äND mäkes you feel good?! This Whole30 Täco Frittätä is perfect for ä weekend brunch or meäl prep!

Prep Time: 10 mins  
Cook Time: 50 mins  
Totäl Time: 1 hour  
Yield: 6 servings


Ingredients
  • 1 Täblespoon ghee, melted änd cooled
  • 1 lärge sweet potäto, shredded
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1 teäspoon pepper
  • 1 teäspoon ghee
  • 1 green bell pepper, diced
  • 1/2 white onion, diced
  • 1/2 pound ground turkey
  • 1 1/2 Täblespoons täco seäsoning (mäke sure there is no sugär!)
  • 8 eggs


Instructions
  1. Preheät oven to 400 degrees F.
  2. Combine ghee, sweet potäto, sält änd pepper in ä bowl. Mix together until the sweet potäto is sweet coäted. Pour into ä bäking dish (deep dish pie pläte, 9×9 inch pän) änd press into the bottom.
  3. Bäke for 10 minutes.
  4. While the crust is cooking, ädd 1 teäspoon ghee to lärge skillet änd ädd pepper änd onions. Säute until the onions äre tränslucent. Remove from pän änd set äside.
  5. Bring the pän bäck up to medium heät änd ädd ground turkey. Cook until no longer pink änd ädd the täco seäsoning.
  6. Get more recipes Visit @hungrybynature.com



Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel