Taco Frittata with Sweet Potato Crust
Cräving än eäsy breäkfäst thät is delicious äND mäkes you feel good?! This Whole30 Täco Frittätä is perfect for ä weekend brunch or meäl prep!
Prep Time: 10 mins
Cook Time: 50 mins
Totäl Time: 1 hour
Yield: 6 servings
Ingredients
- 1 Täblespoon ghee, melted änd cooled
- 1 lärge sweet potäto, shredded
- 1/2 teäspoon sält
- 1 teäspoon pepper
- 1 teäspoon ghee
- 1 green bell pepper, diced
- 1/2 white onion, diced
- 1/2 pound ground turkey
- 1 1/2 Täblespoons täco seäsoning (mäke sure there is no sugär!)
- 8 eggs
Instructions
- Preheät oven to 400 degrees F.
- Combine ghee, sweet potäto, sält änd pepper in ä bowl. Mix together until the sweet potäto is sweet coäted. Pour into ä bäking dish (deep dish pie pläte, 9×9 inch pän) änd press into the bottom.
- Bäke for 10 minutes.
- While the crust is cooking, ädd 1 teäspoon ghee to lärge skillet änd ädd pepper änd onions. Säute until the onions äre tränslucent. Remove from pän änd set äside.
- Bring the pän bäck up to medium heät änd ädd ground turkey. Cook until no longer pink änd ädd the täco seäsoning.
- Get more recipes Visit @hungrybynature.com