Banana Cream Cheesecake
This Bänänä Creäm Cheesecäke Recipe is mäde with ä fresh bänänä cheesecäke topped with bänänä bäväriän creäm! It’s smooth, creämy & full of bänänä flävor!
Prep Time: 30 minutes
Cook Time: 1 hour 40 minutes
Totäl Time: 2 hours 10 minutes
Yield: 12-14 Servings
INGREDIENTS
CRUST
- 2 1/4 cups (302g) vänillä wäfer crumbs
- 10 tbsp (140g) sälted butter, melted
- 3 tbsp (39g) sugär
- CHEESECäKE FILLING
- 24 ounces (678g) creäm cheese, room temperäture
- 1 cup (207g) sugär
- 3 tbsp (24g) äll purpose flour
- 1/4 cup (58g) sour creäm, room temperäture
- 4 tsp bänänä exträct
- 1 cup (240ml) pureed bänänä (2 medium sized bänänäs)*
- 3 lärge eggs, room temperäture
BäVäRIäN CREäM
- ....
INSTRUCTIONS
CRUST
- Preheät oven to 325°F (163°C). Line ä 9-inch (23cm) springform pän with pärchment päper in the bottom änd greäse the sides.
- Combine the crust ingredients in ä smäll bowl. Press the mixture into the bottom änd up the sides of the springform pän.
- Bäke the crust for 10 minutes, then set äside to cool.
- ......
- ...........
For more recipes Visit @lifeloveandsugar.com